dilluns, 22 de desembre del 2008

La ruta de les 10 ermites

Fa temps que sento a parlar de la ruta de les 10 Ermites de Sta. Coloma de Farners. N'he trobat tracks en GPS al wikiloc i a misrutas.net, referències a la ruta a la web de l'ajuntament de Sta. Coloma de Farners. També he vist planols en cartells sobre el terreny, però la única forma d'aconseguir una copia dels plànols per mi ha estat anar en persona a l'ajuntament a demanar-la.
Com que m'imagino que no soc l'únic que no la troba, i no tothom viurà a quatre passes de l'ajuntament, m'he decidit a penjar aqui una copia escanejada dels planols.
Si us decidiu a fer la ruta, sigui a peu o en bicicleta, no deixeu de passar per la oficina de turisme de l'ajuntament (a la plaça de l'ajuntament), ja que hi trobareu molta més informació sobre aquesta i altres rutes, i sobre la ciutat.

Quedi clar que la propietat intel.lectual dels plànols és d'en Josep Danés, creador de la ruta, i que jo només em limito a fer una mica més accessible un document que es distribueix en paper, lliurement i sense cost a l'Ajuntament de Sta. Coloma de Farners.

portada i contraportada


plana 1

plana 2

plana 3

plana 4

plana 5

plana 6

plana 7

plana 8

planan 9

planan 10